Java Globale e Parasë 2022

Java Globale e Parasë 2022

Burimi | Global Money Week |“Ndërto të ardhmen tënde, tregohu i zgjuar me paratë!” Çfarë është Java Globale e Parasë (GMW)? Java Globale e Parasë (GMW) është një fushatë ndërgjegjësimit për paratë. Qëllimi i saj është të mësojmë fëmijët dhe të rinjtë rreth parave,...
Open chat
Na kontaktoni!
Përshendetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?