Njoftime

Albsig Selective Equity ETF-s

“Hyn në fuqi ligji i ri për
Fondet e Pensionit Privat!

Publikuar datë 6.12.2023

Albsig Pension

“Java Globale e Parasë 2022

Publikuar  25.03.2022

Albsig Pension

“Ndryshimet e propozuara ndihmojnë në rritjen e tregut, por nuk i zgjidhin përfundimisht problemet

Publikuar tek Monitor 18.01.2022

Albsig Pension

"Skemat private të detyrueshme mund të jenë zgjidhje afatgjatë e problemit të pensioneve"

Publikuar tek Monitor 09.04.2021

raporte financiare

“Kriza ka ulur kërkesën për të blerë kuota në fondet e investimit”

Publikuar tek Monitor 09.10.2020

“Albsig Invest, një fond i ri në tregun e pensioneve dhe investimeve”

Publikuar tek Monitor 02.03.2020

“Shkëmbimi automatik i informacionit të llogarive financiare”

Njoftim i datës 08.06.2020

Open chat
Na kontaktoni!
Përshendetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?